PopNoord "Hip Hop Drum 'n Bass"

Even een update!!
De poster!

En zelfs meer acts dan oorspronkelijk aangegeven!

Ja wat er speelt is altijd een verrassing..

***Eerder nieuws***
De eerste naam die we bekend maken is: Mulu http://www.facebook.com/demulu?ref=ts&fref=ts
Mulu is een Nederlandstalige MC uit Groningen. Van jongs af aan is hij al bezig met freestyles en straatbattles en begon later met teksten schrijven en tracks maken. Mulu’s kracht zijn zijn observaties, levenservaring en het spitten over mensen, taboes en intolerantie. In 2011 stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland – Hiphop. http://youtu.be/oyXHcp8jUbg Op 1 februari 2013 released Mulu zijn EP ‘De Mulu’. Met gastartiesten als Kraantje Pappie en Abbeye (check video) is dit een mooie kickoff in 2013!

De tweede act is: Rum & Skunk http://www.facebook.com/rumenskunk Dit drietal rapt over wat ze bezig houdt. RUM&SKUNK brengt je Nederlandstalige hiphop met een stevige boombap sound. Op stage wordt dat vertaald naar een no nonsense show, waarmee ze onder andere op Eurosonic 2013 stonden. Live staat een flinke dosis energie centraal. Oftewel: RUM&SKUNK blaast! Dat zullen ze dan ook snel gaan bewijzen met het debuutalbum “Essentie” die later dit jaar uitkomt.

.De derde naam is: Android16 Als rapper maakte Bertram Knoop furore onder de naam: Benedictus in de lokale scene van Winschoten, daarnaast is hij ook de man die de live beats verzorgd van Rum En Skunk. Maar als Drum ’n Bass en Dubstep producer gaat hij op 30 maart zorgen voor een knallende liveset. https://soundcloud.com/android16

Source: New feed


Reacties zijn gesloten.