Antoinette Vunderink

Jazztrio Antoinette Vunderink verzorgt kwalitatieve, betaalbare achtergrondmuziek (jazz/blues/easy listening) tijdens uw speciale momenten:

ant-silh3

 

http://antoinettevunderink.com

• Antoinette is een typische laatbloeier – op meerdere gebieden. Zo is ze pas na haar vijftigste echt serieus aan de slag gegaan met haar twee grote passies schilderen en zingen. Het schilderen krijgt een professionele invulling door het volgen van de beroepsopleiding aan de Klassieke Academie voor Figuratieve Kunst te Groningen (zie AntoinetteVunderink.nl). Voor wat betreft het zingen is ze eerst samen met Rob als duo begonnen. Later hebben Jack en Armand zich hier ook bij aangesloten.
• Achter de piano zit Rob. Rob is getrouwd met Antoinette en is haar meest fanatieke supporter. Hij speelt al piano sinds zijn jeugd en heeft niet alleen in talloze bands gespeeld, maar was ook jarenlang de vaste pianist van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.
• De gitaar wordt bespeeld door Armand. Armand speelde in de jaren ’80 en ‘90 in diverse bands in Utrecht. Niet als gitarist, trouwens, maar als bassist. Na een (veel te) lange stilteperiode heeft hij onlangs zijn gitaar uit het foedraal gehaald om zijn oude voorliefde voor jazz en blues weer op te kunnen pakken.
• Jack speelt basgitaar en is tevens de geluidsman. Jack is een echte autodidact die tot op de dag van vandaag nog steeds geen noot kan lezen. Hij is pas na zijn dertigste begonnen te musiceren. Niet als bassist, trouwens, maar als gitarist. Het regelen van het geluid van de band beschouwt hij daarbij als een uit de hand gelopen hobby.

  1. Billies Blues Antoinette Vunderink
  2. Dont Explain Antoinette Vunderink
  3. Smile Antoinette Vunderink

Reacties zijn gesloten.