No Excuses

No Excuses staat voor swingende, grotendeels eigen geschreven, muziek met invloeden van diverse richtingen en stijlen.No Excuses

Vijf enthousiaste muzikanten zijn al tal van jaren bijeen en hebben een geheel en unieke eigen stijl ontwikkelt die zijn oorsprong heeft in de Blues maar ook diverse rock, jazz en soul invloeden kent. Naast Engelstalige nummers zijn er door zanger Fred een aantal in moerstaal, namelijk Gronings geschreven. De Grunninger toal blijkt zich uitstekend te lenen voor de blues.

Samen plezier hebben in het maken van eigen nummers staat bij de bandleden voorop. In dampende rokerige kroegen voelt men zich bij optredens het meest thuis. Ondanks dat heeft No excuses al op zeer uiteenlopende plaatsen en gelegenheden gespeeld, van de ijsvloer in Kardinge tot bruiloften, verjaardagen feesten en partijen. Ook bij diverse motorclubs ( Mc Waardeloos ,Mc de Bokbeffers en Mc the Bulldogs ) is No excuses zeer in trek. Er wordt wel eens de vraag gesteld of er geen covers gespeeld kunnen worden en het antwoord daarop is steevast NEE ! simpelweg omdat de eigen nummers minstens zo goed zijn.

swingt, rockt en gives you the Blues…………

Inzet: Avondvullend en voor feesten en partijen.
Voor boekingen en meer informatie: http://www.no-excuses.nl/


Comments are closed.